Ajankohtaista:

Avoimia toimia Kauniaisten musiikkiopistossa

 kategoriassa Ajankohtaista

Kauniaisten musiikkiopistossa on haettavana pianonsoitonopettajan toimi (16h) 1.8.2018 alkaen. 

Työtehtäviin sisältyy pianonsoitonopetuksen lisäksi säestys- ja kamarimusiikinopetustehtäviä. Toimen kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/ 1998 mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Opetuskielet ovat suomi ja ruotsi.

Hakuaika on 8.2-22.2.2018 

Hakemukset, joihin on liitettävä oikeaksi todistetut jäljennökset kelpoisuuden osoittavista todistuksista sekä nimikirjaote tai ansioluettelo, osoitetaan musiikkiopiston rehtorille Satu Robergille, os. Valmukuja 3, 02700 Kauniainen. Valitun henkilön on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätiedustelut:  Rehtori Satu Roberg p. 040-5064923 12.-15.2 välisenä aikana

 

Kauniaisten musiikkiopistossa on haettavana viulun- ja alttoviulunsoitonopettajan toimi (18h) 1.8.2018 alkaen. 

Työtehtäviin sisältyy viulun- ja alttoviulunsoitonopetuksen lisäksi orkesteri- ja kamarimusiikinopetustehtäviä. Toimen kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/ 1998 mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Opetuskielet ovat suomi ja ruotsi.

Hakuaika on 8.2-22.2.2018 

Hakemukset, joihin on liitettävä oikeaksi todistetut jäljennökset kelpoisuuden osoittavista todistuksista sekä nimikirjaote tai ansioluettelo, osoitetaan musiikkiopiston rehtorille Satu Robergille, os. Valmukuja 3, 02700 Kauniainen. Valitun henkilön on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätiedustelut:  Rehtori Satu Roberg p. 040-5064923 12.-15.2 välisenä aikana