Ajankohtaista:

Iltapäiväryhmissä tilaa

 kategoriassa Ajankohtaista

Seuraavissa iltapäiväryhmissä on tilaa: Puhku, Kanteleklubi ja Musiikkiteatterikerho

Puhku on Kauniaisten musiikkiopistossa kokoontuva iltapäiväkerho, jossa opetellaan matalien vaskipuhallinten soittotekniikan ja musiikin alkeita hauskasti leikkien ja pelien avulla sekä yhdessä oivaltaen. Kerhossa pääset opettelemaan pasuunan ja tenoritorven soittoa mukavalla tavalla kivassa seurassa. Kerho on suunnattu 6-10 -vuotiaille lapsille ja ryhmään mahtuu 3-5 oppilasta. Kerho kokoontuu 10 kertaa lukukaudessa tiistaisin klo 13:45-14:30 4.9. alkaen. Hinta 195 e/lukukausi (sis. soitinlainan). Paikka: Vallmogård, sivurakennus. Opettaja: Tuija Sottinen, matalien vaskien opettaja

Ilmoittautuminen: tuija.sottinen@kaumo.fi

Kanteleklubissa perehdytään kanteleen soittamiseen, nuottien lukemiseen ja I-, IV- ja V-soinnuilla säestämiseen. Harjoittelemme erilaisten efektiäänien tekemistä ja plektroilla soittamista sekä tutustumme musiikin eri osa-alueisiin (dynamiikka, rytmi, harmonia ja sointiväri) monipuolisesti. Kanteleklubi on tarkoitettu 1.-3.luokkalaisille tytöille ja pojille. Ryhmä kokoontuu 15 kertaa lukukaudessa tiistaisin klo 14.30-15.15 21.8. alkaen. Mukaan mahtuu kahdeksan oppilasta. Kauniaisten musiikkiopisto lainaa kanteleet iltapäiväkerhon ajaksi.

Hinta 195 e/lukukausi. Paikka: Kauniaisten uimahalli. Opettaja: Heini Mansikkakorpi (FM, Musiikkipedagogi AMK, Draamapedagogi)

Ilmoittautuminen: heini.mansikkakorpi@kaumo.fi

Musiikkiteatterikerhossa opettelemme niin musiikin kuin teatterin perusteita; laulamme, soitamme, teemme kehorytmejä sekä tanssi- ja liikeilmaisua, improvisoimme, näyttelemme ja tutustumme teatterin maailmaan. Tarkoituksena on lukuvuoden aikana työstää musiikkinäytelmä, joka esitetään vanhemmille, perheille ja ystäville keväällä. Ryhmä kokoontuu 15 kertaa lukukaudessa tiistaisin klo 15.15-16.15 21.8 alkaen.

Hinta 195 e/lukukausi. Paikka: Kauniaisten uimahalli. Opettaja: Heini Mansikkakorpi (FM, Musiikkipedagogi AMK, Draamapedagogi)

Ilmoittautuminen: heini.mansikkakorpi@kaumo.fi