Ajankohtaista:

MusaKesä-leirit kesäkuussa

 kategoriassa Ajankohtaista

MusaKesä-leirit 10 vuotta 

MusaKesä täyttää 10 vuotta 2019! Järjestämme taas kaksi leiriä, MusaKesä I vasta-alkajille ja MusaKesä II muutaman vuoden soittaneille.

MusaKe I 3-7.6

MusaKesä I- musiikkileirillä soitetaan ja lauletaan iloisesti kesäloman alkajaisiksi. Leiri on tarkoitettu erityisesti vasta soittoharrastuksen aloittaneille. Leirillä soitetaan enimmäkseen yhdessä isona orkesterina, mutta päivän aikana jakaudutaan myös pienryhmiin. Lisäksi sävelletään omia kappaleita, jumpataan, pelataan ja reippaillaan pihalla. Mukaan pääsee orkesteri- ja puupuhallinsoittimilla, kitaralla, bassolla, haitarilla, pianolla, kanteleella. Leirin hintaan kuuluu ruokailu Kasavuoren koululla sekä välipala. Pääsyvaatimuksena on iloinen mieli ja vähintään 6kk soittokokemus. Opettajina MusaKesässä toimivat Pauliina Lerche ja Heljä-Maari Manninen ja leiri pidetään Kasavuoren koulun tiloissa. Leirin hinta on 175 €. 

 

MusaKesä I järjestetään 3-7.6 Kasavuoren koululla. Musakesä I huipentuu loppukonserttiin to 6.6 Kasavuoren koulun juhlasalissa..

 

Ilmoittautuminen tapahtuu puhelimitse Kauniaisten kansalaisopistoon 9.1 alkaen. puh: 09-5056 274. 

 

Kun ilmoitat lapsen kurssille, muista ilmoittaa lapsen soitin, kuinka kauan on soittanut, ja onko lapsella erikoisruokavalio.

 

MusaKesä II 10-14.6.

 

MusaKesä II- musiikkileirillä soitetaan ja lauletaan iloisesti kesäloman alkajaisiksi. Leiri on tarkoitettu jo muutaman vuoden soittaneille ja leirillä soitetaan vaativampia kappaleita kuin MusaKesä I-leirillä. Leirillä soitetaan enimmäkseen yhdessä isona orkesterina, mutta päivän aikana jakaudutaan myös pienryhmiin. Lisäksi sävelletään omia kappaleita, jumpataan, pelataan ja reippaillaan pihalla. Mukaan pääsee orkesteri- ja puupuhallinsoittimilla, kitaralla, bassolla, haitarilla, pianolla, kanteleella. Leirin hintaan kuuluu ruokailu Kasavuoren koululla sekä välipala. Opettajina MusaKesässä toimivat Pauliina Lerche ja Heljä-Maari Manninen ja leiri pidetään Kasavuoren koulun tiloissa. Leirin hinta on 175 €. 

 

MusaKesä II jäjrestetään 10-14.6 Kasavuoren koululla. Musakesä I huipentuu loppukonserttiin to 14.6 Kasavuoren koulun juhlasalissa..

 

Ilmoittautuminen tapahtuu puhelimitse Kauniaisten kansalaisopistoon 9.1 alkaen. puh: 09 5056 274

 

Kun ilmoitat lapsen kurssille, muista ilmoittaa lapsen soitin, kuinka kauan on soittanut, ja onko lapsella erikoisruokavalio.