Ajankohtaista:

Musakesä-leirit tulevat taas!

 kategoriassa Ajankohtaista

Suositut MusaKesä-leirit järjestetään jo 11. kertaa. 

Tarjolla on taas kaksi leiriä, MusaKesä I vasta-alkajille ja MusaKesä II muutaman vuoden soittaneille.

MusaKe I 1-5.6

MusaKesä I- musiikkileirillä soitetaan ja lauletaan iloisesti kesäloman alkajaisiksi. Leiri on tarkoitettu erityisesti vasta soittoharrastuksen aloittaneille. Leirillä soitetaan enimmäkseen yhdessä isona orkesterina, mutta päivän aikana jakaudutaan myös pienryhmiin. Lisäksi lauletaan, sävelletään omia kappaleita, jumpataan, pelataan ja reippaillaan pihalla. Mukaan pääsee orkesteri- ja puupuhallinsoittimilla, kitaralla, bassolla, haitarilla, pianolla, kanteleella. Leirin hintaan kuuluu ruokailu Kasavuoren koululla sekä välipala. Pääsyvaatimuksena on iloinen mieli ja vähintään 6kk soittokokemus. Opettajina MusaKesässä toimivat Pauliina Lerche ja Heljä-Maari Manninen ja leiri pidetään Kasavuoren koulun tiloissa. Leirin hinta on 177 €. 

 

MusaKesä I järjestetään 1-5.6 Kasavuoren koululla. Musakesä I huipentuu loppukonserttiin to 4.6 Kasavuoren koulun juhlasalissa..

 

Ilmoittautuminen tapahtuu puhelimitse Kauniaisten kansalaisopistoon 9.1 alkaen. puh: 09-5056 274. 

 

Kun ilmoitat lapsen kurssille, muista ilmoittaa lapsen soitin, kuinka kauan on soittanut, ja onko lapsella erikoisruokavalio.

 

MusaKesä II 8-12.6.

 

MusaKesä II- musiikkileirillä soitetaan ja lauletaan iloisesti kesäloman alkajaisiksi. Leiri on tarkoitettu jo muutaman vuoden soittaneille ja leirillä soitetaan vaativampia kappaleita kuin MusaKesä I-leirillä. Leirillä soitetaan enimmäkseen yhdessä isona orkesterina, mutta päivän aikana jakaudutaan myös pienryhmiin. Lisäksi lauletaan, sävelletään omia kappaleita, jumpataan, pelataan ja reippaillaan pihalla. Mukaan pääsee orkesteri- ja puupuhallinsoittimilla, kitaralla, bassolla, haitarilla, pianolla, kanteleella. Leirin hintaan kuuluu ruokailu Kasavuoren koululla sekä välipala. Opettajina MusaKesässä toimivat Pauliina Lerche ja Heljä-Maari Manninen ja leiri pidetään Kasavuoren koulun tiloissa. Leirin hinta on 177 €. 

 

MusaKesä II järjestetään 8-12.6 Kasavuoren koululla. Musakesä II huipentuu loppukonserttiin pe 12.6 Kasavuoren koulun juhlasalissa..

 

Ilmoittautuminen tapahtuu puhelimitse Kauniaisten kansalaisopistoon 9.1 alkaen. puh: 09 5056 274

 

Kun ilmoitat lapsen kurssille, muista ilmoittaa lapsen soitin, kuinka kauan on soittanut, ja onko lapsella erikoisruokavalio.