Ajankohtaista:

Etäopetus 30.11 alkaen / Distansundervisning fr.o.m. 30.11.

 kategoriassa Ajankohtaista

Hyvät oppilaat ja huoltajat!

Koko musiikkiopiston toiminta siirtyy etäopetukseen maanantaista 30.11 alkaen ja kestää syyslukukauden loppuun asti, hallituksen ja Kauniaisten kaupungin antamien määräysten mukaisesti. Sovitut konsertit ja muut tilaisuudet perutaan tältä vuodelta.

Opetus järjestetään pääsääntöisesti lukujärjestyksen mukaisesti. Huoltajien tulisi varmistaa, että oppilaan puhelinnumero on ajan tasalla opettajalla tiedossa. Opettajat itse laittavat vielä oppilailleen tiedon mitä kautta ottavat etäyhteyttä tai miten jakavat kotitehtävät.

************************

Kära elever och vårdnadshavare!

Hela musikinstitutets verksamhet övergår till distansundervisning från och med mån 30.11 och pågår till slutet av höstterminen, enligt regeringens och Grankulla stads direktiv. Avtalade konserter och övriga tillställningar annulleras för detta år.

Undervisningen ordnas i regel enligt läsordningen. Vårdnadshavaren ska försäkra sig om att läraren har elevens telefonnummer. Lärarna meddelar ännu eleverna hur/via vilka kanaler läraren tar distanskontakt eller hur lärarna distribuerar hemuppgifter.