Ajankohtaista:

Hälsning från Grankulla Lucia – Kauniaisten Lucian tervehdys

 kategoriassa Ajankohtaista

Årets Lucia Ellen Hallaskari kröntes av K-Supermarket Granis köpman Jesper Lindqvist i trygga former utomhus utan publik. Dirigent var Pamela Sandström. Luciadagen i Grankulla arrangerades som ett samarbete mellan Grankulla musikinstitut, Grankulla svenska församling och Grankulla stad.

Kauniaisten Lucia 2020 on Ellen Hallaskari ja hänet kruunasi K-Market Granin kauppias Jesper Lindqvist. Tilaisuus pidettiin turvallisesti ulkona ilman yleisöä. Luciakuoron johtaja on Pamela Sandström. Luciatapahtuma järjestetettiin yhteistyössä Kauniaisten musiikkiopiston, Kauniaisten ruotsinkielisen seurakunnnan ja Kauniaisten kaupungin kanssa.

Här kan du höra Grankulla Lucias hälsning – Kauniaisten Lucian tervehdyksen kuulet täältä

https://youtu.be/p2hQ-gSzJKg–