Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vanhempain vartti –viikko 4.-8.3 2024

04.03 - 08.03

Tervetuloa keskustelemaan lapsenne soitonopinnoista yhdessä soitonopettajan kanssa!

Vanhempain vartti –viikolla voivat vanhemmat osallistua soittotunneille tai ryhmäopetukseen ja käydä keskustelua yhdessä opettajan kanssa soitonopiskeluista. Aiheita voivat olla miten tukea lasta soitinopinnoissa, kotiharjoittelussa tai mitä oppiaineita oppilaan tulisi valita opetussuunnitelman osalta. Samalla saatte tietoa tulevista taitotasoista sekä miten oppilaan oma opintopolku johtaa päättötodistukseen. Voitte myös osallistua soittotunnille ilman agendaa, vain nauttiaksenne yhteisestä ajasta musiikin parissa. Keskustelu on luonteeltaan vapaamuotoinen ja lomakkeiden täyttämistä yms. ei tarvita.

Jos Vanhempain vartti-viikon ajankohta ei sovi perheelle, niin voitte sopia toisen ajankohdan opettajan kanssa. Keskusteluun on varattu aikaa 15-30 minuuttia ja se sijoittuu oppilaan soittotunnin alkuun. Oppitunnin suunnittelun takia toivomme, että varmistat tulosi soitonopettajalle vanhempain vartti –viikkoa edeltävällä viikolla, eli viimeistään perjantaina 1.3. 

Jatkamisilmoitus seuraavan lukuvuoden opintoihin tehdään sähköisesti 11.3-17.3.2024. Tästä saatte erillisen ilmoituksen sähköpostiinne.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi mukaan soittotunnille.

Tiedot

Alkaa:
04.03
Loppuu:
08.03