Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sång workshop med Emma Salokoski

06/11/2020 - 07/11/2020

Sång workshopen är avsedd för dig som är intresserad av sång och i åldern 13 år och uppåt. Du ska gärna ha sjungit en tid.

Det är skrämmande att blotta sig genom sin oerhört privata och personliga röst. Att improvisera i grupp, tillsammans med andra sångare som är i samma båt, kan vara en ögonöppnare. Circle Singing och Vocal Painting kan milt ledsaga in i improvisationens värld, allt i lekandes tecken. När man får uppleva cirkelns trygga krets bygger man så småningom upp en större tillit till sig själv och sitt uttryck.

Det finns många roliga sätt att utveckla öra, samspel, uttryck och idérikedom. I denhär workshopen bekantar vi oss med olika metoder. Den ger också redskap för individuell utveckling och knep att användas i undervisningen. Vi kommer att utgå ifrån min favorifilosofi; alla sätt är bra utom de tråkiga!

Emma Salokoski har utbildat sig i vokalensembleimprovisation och rytmisk körledning i Danmark under ledning av bl.a Jim Daus Hjernoe (Vocal Painting, The Intelligent Choir), Peder Karlsson (The Real Group), Malene Rigtrup (Vocal Line) och Jesper Holm (Touché). Emma har även studerat på jazzavdelningen i Sibeliusakademin och på Complete Vocal Institute i Köpenhamn.

Tilläggsuppgifter och anmälan till sånglärare Eva Aitoaho: eva.aitoaho@kaumo.fi. eller 050-463 2525.

Tiedot

Alkaa:
06/11/2020
Loppuu:
07/11/2020
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Villa Junghans