Kuorot ja lauluyhtyeet:

Kuorot ja aikataulut

 kategoriassa Kuorot ja lauluyhtyeet

KUOROT

Nuorten Lauluyhtye Kaumokaiset ,16-20 vuotiaille, yhtyelaulua ja iloista yhdessäoloa, sisältää henkilökohtaista äänenmuodostuksen opetusta.Yhtye on tarkoitettu yläaste-lukiolaisille, jotka ovat kiinnostuneet musiikista, esiintymisestä ja näyttämöilmaisusta. Yhtyetoimintaan kuuluu henkilökohtainen ”laulutunti” 30 min sitä haluaville harjoituksia ennen.

Yhtyettä harjoittaa Raisa Rangell

Madrigaalikuoro on rento kuoro oppilaiden vanhemmille ja muille lauluhaluisille. Kuoro on tauolla syyslukakauden 2019.
Kuoro on tarkoitettu nuorille aikuisille ja lasten vanhemmille, isille ja äideille jotka haluavat laulaa tavoitteellisesti, mutta rennossa hengessä. Ei koelaulua.

Kuoro harjoittelee Kauniaisten kirkossa torstai-iltaisin. Kuoroa johtaa Raisa Rangell.

Naiskuoro Heleen laulajisto koostuu pääoson Madrigaalikuoron naisista ja musiikkiopiston lauluoppilaista. Kuorolaisilta edellytetään auttavaa nuotinlukutaitoa. Mukaan mahtuu uusia laulajia sekä nais- että miesääniin. Tervetuloa musisoimaan iloiseen joukkoomme!

Hele harjoittelee Kauniaisten kirkossa torstaisin klo 18.30-20.00. Kuoroa johtaa Raisa Rangell

Lucia-kuoro toimii projektikuorona syksyisin. Kuoro harjoittelee tiistaisin lokakuusta alkaen. Harjoituspaikat ja tarkempi aikataulu ilmoitetaan kuorolaisille erikseen. Lucia -kuoron toiminta tähtää Lucia-päivänä esiintymiseen sekä muihin jouluaikana tapahtuviin tapahtumiin. Kauniaisten Lucia valitaan kuorolaisten joukosta.

Kuoroa johtaa Pamela Sandström.

Musiikkiopistolla on tarjolla myös muita lauluyhtyeitä, joista voi tiedustella lisää kansliasta.