Loading Events
Find Events

Musiikkiopiston tapahtumakalenteri

06.05

Koskettimet kertovat – pianokonsertti

06.05 klo 19:00
Uusi Paviljonki

Koskettimet kertovat - konsertti on Kauniaisten musiikkiopiston pianistien keväinen konsertti. Vapaa pääsy.

Lisätiedot »

Kevätjamit

07.05 klo 18:00
Villa Breda

Pianokonsertti, jossa esiintyvät Anna Ramstedtin ja Neea Lammenmäen oppilaat. Vapaa pääsy.

Lisätiedot »

Musiikkia Kaunialassa-konserttisarja: Kuorokonsertti

09.05 klo 17:15
Kaunialan sairaala

Kauniaisten musiikkiopiston kuorot ja lauluyhtyeet esittävät keväisiä säveliä eri aikakausilta. Musiikin johto Raisa Rangell. Vapaa pääsy.  

Lisätiedot »

Viulujen taitotasot

10.05 klo 10:00 - 13:30
Villa Breda
Lisätiedot »

Huilumatinea

13.05 klo 18:50
Vallmogårdin juhlasali

Elias Tryggin huiluoppilaat esiintyvät. Vapaa pääsy.

Lisätiedot »

Toukokuun valoa

13.05 klo 19:00
Uusi Paviljonki

Toukokuun valoa- konsertissa esiintyvä Kauniaisten musiikiopiston kuorot, lauluyhtyeet ja haitarit. Musiikin johto Raisa Rangell ja Pauliina Lerche. Vapaa pääsy.

Lisätiedot »

Matalien jousien konsertti

14.05 klo 19:00
Vallmogårdin juhlasali

Matalien jousien konsertti. Vapaa pääsy.

Lisätiedot »

Heijastuksia

19.05 klo 18:00
Kauniaisten kirkko

Heijastuksia - kuorokonsertissa esiintyvät Kauniaisten 40 vuotta täyttävä Kirkkokuoro, Kaumon Madrigaali- ja Hele-kuorot, naiskuoro AccaBella sekä Res Mira ja L'Armonia lauluyhtyeet. Ohjelma 10 e - väliajalla kahvitarjoilu.

Lisätiedot »

Kevätpäätöskonsertti

20.05 klo 18:00
Uusi Paviljonki

Lukuvuoden 2018-2019 päätöstilaisuus, päättötodistusten ja stipendien jako. Läsåret 2018-2019 avslutas. Utdelning av avgångsbetyg och stipendier.

Lisätiedot »

Opetus päättyy

21.05
Lisätiedot »

Musiikkia Kaunialassa-konserttisarja: Riemukasta vaskisoittoa!

23.05 klo 17:15
Kaunialan sairaala

Vaskisoitinyhtye Vallmo Brass esiintyy Kaunialassa. Vapaa pääsy.  

Lisätiedot »
12.08

Lukuvuoden avajaistilaisuus

12.08 klo 18:00
Uusi Paviljonki

Lukuvuoden avajaistilaisuudessa oppilaat tapaavat opettajansa ja sopivat soittotuntien kellonajoista. Samassa tilaisuudessa voitte myös ilmoittautua Musiikin hahmotusaineisiin ("teoriaan"). Mikäli ette pääse tulemaan avajaisiin, ottakaa yhteyttä soitonopettajaan. Yksilöopetus alkaa ti 13.8. Ryhmäopetus (mm. Musiikin hahmotusaineet) alkaa pääsäntöisesti seuraavalla viikolla, eli viikolla 34. Muskarit alkavat myös viikolla 34.   Vid läsårets inskriptionstillfälle träffar eleverna sina lärare och kommer överens om klockslaget för sin lektion. I samma tillfälle kan ni också anmäla er till Gestaltning av musik ("teori"). Ifall ni inte kan delta i…

Lisätiedot »

Opetus alkaa

13.08

Yksilöopetus alkaa. Ryhmäopetus (mm. Musiikin hahmotusaineet) ja Muskarit alkavat seuraavalla viikolla, eli viikolla 34.

Lisätiedot »
19.09

MuVis-tempaus/ Muvis-utryckning

19.09 klo 15:15
Kauniaisten kuvataidekoulu

Tervetuloa avoimeen ja ilmaiseen MuVis-tempaukseen tutustumaan toimintaamme 19.9., klo 15.15-16.15. Paikka: Kauniaisten kuvataidekoulu, Läntinen koulupolku 1-3B. Ohjelma: musamaalaus. Ilmoittaudu: ann-christine.traskelin@kauniainen.fi ,viimeistään 17.9. Ensimmäiset 10 mahtuu mukaan. MuVis – kuvataidetta ja musiikkia Kauniaisten musiikkiopiston ja Kauniaisten kuvataidekoulun yhteistyössä kehittämä MuVis yhdistää kuvataiteen ja musiikin opiskelun yhdeksi kokonaisuudeksi! Pajan ohjaajat, musiikinopettaja Ulla Hairo-Lax ja kuvataideopettaja Anki Träskelin, luovat kentän, jossa jokaista ryhmäläistä rohkaistaan tutkimaan ja kokeilemaan erilaisia ilmiöitä monipuolisin, joskus jopa ihan itse luoduin menetelmin. Aiempaa taide- tai musiikinopiskelukokemusta ei tarvita. Ryhmä…

Lisätiedot »

Muun työn päivä

24.09

Muun työn päivänä ei ole opetusta, ellei opettajasi ole muuta ilmoittanut. Myös kanslia on kiinni.

Lisätiedot »
04.10

KaumoFolk 2019

04.10 - 06.10
Kasavuoren koulu

Kauniaisten musiikkiopisto järjestää KaumoFolk 2019 viikonlopputapahtuman 4-6.10. Kasavuoren koululla. Kaumofolkissa pääset soittamaan ja laulamaan muiden kanssa. Ohjelmistossa kansanmusiikkia meiltä ja muualta sekä Mimmityhtyeen ohjelmistoa. Mukana mm puhaltajia, jousisoittajia, pianisteja ja harmonikan soittajia. Kaumon oppilaille kurssi on ilmainen, ulkopuolisille 35€. Ilmoittaudu 30.9. mennessä osoitteeseen helja-maari.manninen(at)kaumo.fi. Kerrothan meilissä soittimesi sekä toiveen stemmojen haastavuudesta (easyt, kohtuulliset tai haastavat melodiat). Tarkemmat aikataulut saat soittimesi vastuuopettajalta: puhaltimet: Tuija Sottinen piano: Neea Lamminmäki harmonikka: Pauliina Lerche jouset: Heljä-Maari Manninen

Lisätiedot »

Viuluilta

04.10 klo 18:00
Vallmogårdin sivurakennus

Hilkka Norjasen viuluoppilaat esiintyvät. Vapaa pääsy.

Lisätiedot »

Viulukonsertti

05.10 klo 15:00
Vallmogårdin sivurakennus

Kirsi Mannisen viuluoppilaat esiintyvät. Vapaa pääsy.

Lisätiedot »

Vanhempain Vartti

07.10 - 11.10

Tervetuloa keskustelemaan lapsenne soitonopinnoista yhdessä soitonopettajan kanssa! Vanhempain vartti –viikolla voivat vanhemmat halutessaan osallistua lapsensa soittotunnille ja käydä keskustelua yhdessä opettajan kanssa soitonopiskeluista mm. mitä valinnaisia aineita, yhteisiä aineita tai taitotasoja oppilaalla on mahdollisuus tehdä seuraavana lukuvuotena. Vanhemmat voivat myös halutessaan saada neuvoa kotiharjoittelun ohjaamiseen tai jos pohtivat opintojen jatkamista seuraavalla lukuvuodella. Keskusteluun on varattu aikaa 15 minuuttia ja se sijoittuu oppilaan soittotunnin alkuun tai loppuun. Oppitunnin suunnittelun takia toivomme, että varmistat tulosi soitonopettajalle vanhempain vartti –viikkoa edeltävällä viikolla eli…

Lisätiedot »

Musiikkia Vallmogårdissa-konserttisarja: Lokakuun säveliä

08.10 klo 19:00
Vallmogårdin juhlasali

Kauniaisten musiikkiopiston oppilaat esiintyvät. Konsertti on osa "Musiikkia Vallmogårdissa"-konserttisarjaa. Konsertti toteutetaan yhteistyössä Kauniaisten kaupungin kanssa. Lämpimästi tervetuloa koko perheen voimin! Vapaa pääsy.

Lisätiedot »
+ Export Events