Ajankohtaista:

Kesäkursseja lapsille

 kategoriassa Ajankohtaista

Taidekurssi ja Musakesä

KUVIS – KAUMO taidekurssi

Yli 7-vuotiaille ma 6.6. – pe 10.6. klo 10–14. Hinta 300€. Opettajat: Tuukka Kangas (KUVIS) & Heini Mansikkakorpi (KAUMO). Paikka: Kauniaisten uimahallin muskaritila.

Kauniaisten kuvataidekoulun ja Kauniaisten musiikkiopiston yhteiskurssilla pääset tutustumaan sekä kuvataiteen että musiikin maailmaan. Tutkimme erilaisten harjoitusten ja tehtävien avulla musiikin ja kuvataiteen yhtymäkohtia ja etsimme yhteistä kieltä. Tavoitteena on myös valmistaa yhteinen esitys viikon päätteeksi, jossa kuvataiteen ja musiikin maailmat kohtaavat. Ota omat eväät mukaan kurssille. Kurssi on Kauniaisten musiikkiopiston ja Kauniaisten kuvataidekoulun yhteistyö. Kurssin aikana valmistetaan esitys viikon päätteeksi. Ilmoittaudu viimeistään 15.5.

Tästä painamalla pääset kurssikuvauksiin.

Lisätietoa: www.kauniaistenkuvataidekoulu.fi

Ilmoittautuminen ja kurssitarjonta: granikuvis.eepos.fi

Yhteystieto: granikuvis@granikuvis.fi

Musakesä

Suositut Musakesä-leirit järjestetään taas tänä kesänä! Leirejä on kaksi kappaletta:

– Musakesä I on tarkoitettu juuri soittoharrastuksen aloittaneille, joilla on vähintään 6 kk soittokokemus. Leiri on ma 6.6. – pe 10.6. Kasavuoren koululla. Paina lisätietoa tästä.

– Musakesä II on tarkoitettu jo muutaman vuoden soittaneille ja leirillä soitetaan vaativampia kappaleita kuin MusaKesä I-leirillä. Leiri on 13-17.6 Kasavuoren koululla. Paina lisätietoa tästä.

Ilmoittautuminen tapahtuu puhelimitse Kauniaisten kansalaisopistoon 9.1. alkaen puh: 09 5056 274.