Ajankohtaista:

Iltapäiväopetus: MuVisVideo-paja syksyllä

 kategoriassa Ajankohtaista

Iltapäiväopetus: MuVisVideo-paja -Tule tekemään elävää musiikkia ja kuvaa!

MuVisVideo -pajassa tehdään musiikkivideo tai -animaatio, jossa ääni ja kuva luodaan alusta asti itse. Lopputuloksena luodaan taiteellinen teos, jonka teema ja toteutus muokkautuvat ryhmän yhteisen prosessin myötä. MuVis on taideaine, jossa musiikki ja kuvataide yhdistyvät yhdeksi kokonaisuudeksi. MuVis on iloa, heittäytymistä ja jännittäviä kokeiluja musiikin ja kuvataiteen maailmassa. MuViksessa kiinnostavia ilmiöitä tutkitaan taiteen menetelmin ja luodaan niistä oma tarinaa.

Työtapoina käytetään vaihtelevasti ja tilanteen mukaan mm. maalausta, piirustusta, rakentelua, valokuvausta, muotoilua, sanoilla leikkimistä, tekstin tuottamista, soittoa, laulua, liikettä ja tanssia. MuVisVideo -paja on tarkoitettu 7–10-vuotiaille. Kurssilla puhutaan suomea ja ruotsia.

Lisätietoa MuViksesta: opettajat Ulla Hairo-Lax: ulla.hairo-lax@kaumo.fi, Anki Träskelin: granikuvis@granikuvis.fi

Ilmoittautuminen https://kaumo.eepos.fi/#/forms

Lukukausimaksu: 185 e sis. materiaalit ja soittimet. Lisäksi mahdollinen ulkopaikkakuntalisä 10 e.

Aloituspäivä: to 22.8.2024

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 26.5.2024. Tämän jälkeen voi ilmoittautua, mikäli vapaita paikkoja on.

Paikka: Kauniaisten Nuorisotalon kuvataideluokka, Läntinen Koulupolku 1-3.

Järjestäjät: Kauniaisten musiikkiopisto (kaumo.fi) ja Kauniaisten kuvataidekoulu (granikuvis.fi)