Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kvartsamtal med föräldrar -vecka 4.-8.3.2024

04.03 - 08.03

Välkommen till en diskussion om ert barns musikstudier tillsammans med läraren!

Under kvartsamtal–veckan kan föräldrarna delta i sitt barns spellektioner eller gruppundervisning och diskutera studierna tillsammans med läraren. Läraren berättar om studiernas innehåll samt vilka målsättningarna är under det pågående läsåret. Ni kan också få instruktioner om hur ni kan stöda ert barn i sina musikstudier, hur öva hemma eller vilka nivåprov är på kommande. Ni får en inblick i elevens studiestig mot avgångsbetyget. Ni kan också delta i lektionen bara för att njuta av gemensam tid med ert barn i musikens tecken. Diskussionen är fri till formen och innehåller inget fyllande av utvärderingsblanketter eller dylikt.

Ifall tidpunkten för Kvartsamtalet inte passar er, så kan ni komma överens med läraren om en lämpligare tidpunkt. För diskussionen har vi reserverat 15-30 minuter och den sker i början av lektionen. Vi önskar att ni bekräftar ert deltagande till läraren en vecka före lektionen, men senast fredagen 1.3.

Fortsättningsanmälan för följande läsår görs elektroniskt under tiden 11.3-17.3.2024. Vi skickar ett separat e-postmeddelande om detta.

Vi önskar er varmt välkomna till lektionen.

Detaljer

Börjar:
04.03
Slutar:
08.03